Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pro sau contra prelungirii stării de alertă? Poziția fostului șef al Senatului, Teodor Meleșcanu

Radio ZU
stare de alerta

Teodor Meleșcanu, fostul ministru de Externe, e de părere că starea de alertă nu ar trebui să fie prelungită în țara noastră, după data de 15 iunie, fiindcă nu există niște argumente solide în acest sens.

"Lucrurile sunt foarte fluide. Eu nu văd niște argumente extrem de puternice pentru a continua. Sigur că e făcută pe baza unor evaluări ale unor medici specialiști. Dar trebuie să avem grijă de un alt lucru, și anume dacă tot stăm îngrădiți în casă, ce se întâmplă cu restul țării? Ce mișcă în economie și care e perspectiva noastră?", a declarat fostul președinte al Senatului, joi, la Antena3.

VIDEO Mohammad Murad îl dă de gol pe Ludovic Orban: 'Mi-a promis că pe 15 iunie deschide unitățile de alimentație publică, iar acum nu mi-a răspuns la telefon'

Măsurile de relaxare a restricțiilor ar trebui aplicate în funcție de evoluția numărului de infectări de coronavirus din fiecare zonă a țării, a mai precizat Meleșcanu.

"Trebuie pur și simplu să ai o discuție și un dialog în care să ajungi la definirea unor zone în care sunt focare, în care trebuie aplicate reguli și asta se poate face tot așa cum sunt alte zone în care nu există probleme. Dă drumul la oameni. România nu e o țară mică, nu e nici foarte mare, dar are multe zone specifice. În anumite zone trebuie să aplici un anumit regim, în alte zone trebuie să dai drumul. Eu cred ca aceasta e soluția", a spus Meleșcanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.