Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PRO TV A stabilit un nou RECORD de audiență cu Românii au talent: A avut de 5 ori mai mulți telespectatori decât următoarea clasată

juriu romanii au talent

Prima ediţie din sezonul opt al emisiunii „Românii au talent”, difuzată de Pro TV vineri seară, a fost urmărită de peste 3,4 milioane de telespectatori.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 20,4 puncte de rating şi 50.4% share, de peste cinci ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3,8 puncte de rating şi 9,3% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, peste 3,4 milioane de telespectatori au urmărit „Românii au talent”, iar în minutul de maximă audienţă, de la 21.45, peste 4,4 milioane de români urmăreau emisiunea, scrie news.ro.

Numere de dans, canto şi echilibristică s-au numărat printre cele prezentate vineri de concurenţii selectaţi în concurs.

Emisiunea este prezentată de Smiley şi Pavel Bartoş, iar juriul format de Florin Călinescu, Andi Moisescu, Andra şi Mihaela Rădulescu.

Andra a apasat primul Goldez Buzz al sezonului opt, iar Bianca Badea, în vârstă de 11 ani, care visează să ajungă balerină profesionistă, a fost trimisă direct în finală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.