Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pro TV îşi cere scuze după ce a blocat pe Youtube clipul de promovare a României

clip promovare

Pro TV îşi cere scuze după ce a blocat accidental pe Youtube clipul de promovare turistică a României, lansat zilele trecute de Ministerul Turismului. Iniţial, Youtube transmitea că a şters clipul pentru că încălca drepturile de autor ale ProTV SRL.

„Confirmăm pe această cale că drepturile de autor ale videoclipului aparțin integral Ministerului Turismului, iar eroarea întâmpinată a rezultat dintr-o procedură automată a YouTube privind protejarea drepturilor de autor. Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate”, precizează Pro TV.

CITEȘTE ȘI: ATENŢIE la ceaiuri! Situaţiile în care te pot îmbolnăvi

Anterior, Ministerul Turismului preciza că, în urma preluării filmului de către ProTV, în cadrul jurnalelor de știri, imaginile au fost postate pe contul de Youtube al respectivei instituții mass-media. "Este procedura standard pentru o televiziune să încarce propriile știri cu drepturi de autor. Din această cauză, în urma unei verificări automate realizate de Youtube, procedura standard în cazul tuturor video-urilor uploadate pe platformă, au fost identificate aceleași imagini în surse diferite. Automat, sistemul informatic a blocat, din eroare, materialul video-ul sursă și a menținut accesibil clipul care a preluat imagini de la sursă", preciza Ministerul Turismului.

În urma unei notificări trimise către paltforma video și către televiziunea care a încărcat știrea care prelua imagini din clipul de promovare, întreaga situație a fost deblocată. Ministerul Turismului transmite că deține toate drepturile de autor pentru clipul de promovare a României, nicio altă entitate nu are niciun drept de autor asupra imaginilor din film.

Citește și: De ce românii sunt cei mai mari consumatori de zahăr din Europa. Care sunt consecințele

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.