Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pro TV lansează un reality show tip experiment social: Căsătorie la prima vedere

redarrowstudios.com
emisiune

„Căsătoriţi pe nevăzute”, cel mai urmărit experiment social al momentului, formatul TV care a schimbat viaţa multor oameni din toate colţurile lumii, vine la Pro TV.

Cu ajutorul unor specialişti în psihologie, psihoterapie, psihosexologie, genetică si relaţii interumane, cei care vor intra în acest show vor trece printr-o serie de teste psihologice, teste de feromoni, atractivitate şi chiar teste ADN, pentru ca experţii să le găsească sufletul pereche.

Cei doi se vor întâlni pentru prima dată în faţa ofiţerului stării civile, iar după nuntă, vor decide dacă sunt făcuţi unul pentru celălalt sau se despart. Înscrierile au început şi pot fi făcute online.

Reality show bazat pe ştiinţă, „Căsătoriţi pe nevăzute/ Married at first sight” este un format de televiziune unic, în care oameni singuri vor să-şi găsească perechea potrivită.

Ei experimentează o metodă prin care-şi pot descoperi partenerul perfect. Cu ajutorul unor experţi în psihologie şi genetică, participanţii la acest show vor fi „potriviţi” de specialişti cu o persoană complet străină, dar compatibilă, cu care vor trebui să se căsătorească.

Show-ul a fost preluat în mai mult de 20 de ţări.

Studiile au arătat că 40% dintre oameni repetă aceleaşi tipare distructive în relaţiile lor de cuplu, iar dintre aceştia, 70% au declarat că doar intervenţia specialiştilor şi sesiunile de terapie i-au ajutat să aibă o relaţie mai solidă. În acest show, concurenţii experimentează dacă dragostea adevărată poate fi găsită printr-o căsătorie bazată pe ştiinţă, iar telespectatorii primesc informaţii care le pot îmbunătăţi relaţiile personale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.