Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme de sănătate pentru Papa Francisc

Inquam Photos/ Octav Ganea
papa Francisc Blaj

Papa Francisc, în vârstă de 85 de ani, a primit luni în audienţă delegaţia Custodiei Franciscane a Ţării Sfinte aşezat pe scaun, acuzând o durere în picior din cauza unei crize de sciatică, boală de care suferă de ceva timp, relatează EFE.

"Vă rog să mă iertaţi pentru că stau jos, dar mă doare piciorul şi este mai rău dacă stau în picioare, aşezat este mai bine", le-a spus papa participanţilor la audienţa desfăşurată în Palatul pontifical cu ocazia aniversării a o sută de ani de la apariţia revistei Terra Santa a Custodiei franciscane a Ţării Sfinte.

Papa Francisc are de mult timp crize de sciatică, deşi trecuse o perioadă destul de lungă, de când o astfel de criză îl împiedică să desfăşoare o activitate normală, potrivit Agerpres.ro.

Ultima dintre cele mai grave a suferit-o în urmă cu mai puţin de un an când între decembrie 2020 şi ianuarie 2021 a fost nevoit să anuleze mai multe evenimente publice, precum Sfânta Liturghie în Duminica dinaintea Naşterii Domnului, întâlnirea cu reprezentanţii diplomaţiei şi slujba de Anul Nou.

Suveranul Pontif a fost operat de o diverticulită la colon în iulie anul trecut, pentru care a stat internat zece zile, însă ulterior a părut complet recuperat şi chiar a efectuat două voiaje pontificale după această intervenţie: în septembrie la Budapesta şi Slovacia, iar în decembrie în Cipru şi în Grecia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.