Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme în centrele sociale din București: zeci au fost închise, nereguli sunt aproape peste tot

azil batrani

Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor București-Ilfov a găsit nereguli în aproape toate centrele sociale verificate din Sectorul 2 al capitalei. Peste 20 de unități au activitatea suspendată.

În urma controalelor făcute de comisarii de la Protecția Consumatorilor, au fost găsite nereguli la 31 de centre din totalul de 32 verificate. În principal este vorba despre mizerie, mobilier vechi și spații neconforme. A fost și un caz în care au fost descoperite ploșnițe, iar într-un centru, cabinetul medical era amplasat pe zona unei foste toalete.

Ca urmare, au fost stabilite 19 măsuri de oprire temporară a prestării serviciilor, trei propuneri de închidere a unității pentru o perioadă de la 6 la 12 luni, o propunere de închidere a unității pentru o perioadă de până la 6 luni, o propunere de închidere definitivă a unității și patru decizii de remediere a deficiențelor.

În total, au fost aplicate nouă avertismente și 37 de amenzi contravenționale în cuantum de 242.000 lei, au mai anunțat comisarii de la Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.