Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme în sânul puterii de la Kiev. Zelenski i-a numit trădători și i-a demis pe doi înalți responsabili ai serviciilor de informații

Sputnik News
Volodimir Zelenski

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a anunţat, joi seară, că a demis doi oficiali ai serviciilor de securitate (SBU), pe care i-a numit "trădători".

Vezi și: Și dacă Putin nu a greșit calculul? Dacă țintele sale reale sunt bogățiile energetice din estul Ucrainei? (Analiza)

"Astăzi s-a luat o altă decizie în privinţa anti-eroilor. Nu am timp să mă ocup de toţi trădătorii, dar toţi vor fi pedepsiţi treptat", a declarat Zelenski.

Cei doi sunt şeful serviciului intern de securitate generalul Andrei Naumov şi şeful serviciului de securitate din Herson, general Srghei Krivoruhko.

"Cei care încalcă jurământul militar de credinţă faţă de poporul ucrainean... vor fi inevitabil lipsiţi de grade militare înalte. Generalii la întâmplare nu au ce căuta lângă noi", a adăugat el.

De asemenea, el a spus despre trupele ruse că sunt forţe ale "răului".

"Invadatorii au încercat să pătrundă şi să pună piciorul în casa noastră din diferite direcţii – de pe pământ, din cer, din mare. Se târăsc, zboară, navighează. Au atât de mult rău, atât de multă sete de distrugere încât ne aminteşte nu de oameni, ci de ceva de altă lume. Monştri care ard şi jefuiesc, care atacă şi fac crime. Himere ale infernului", a afirmat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.