Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme la o secție de votare: o pană de curent a întrerut procesul electoral

vot-urna-alegeri

O pană de curent a întrerupt, timp de aproximativ 30 de minute, procesul electoral la o secţie de votare din localitatea Ciulniţa, judeţul Ialomiţa, informează News.ro.

Citește și: Prezența anunțată de BEC la referendumul pentru justiție - ora 18.00

Incidentul a avut loc la secţia 125 din localitatea Ciulniţa, din cauza unei avarii în reţeaua de electricitate. Alimentara cu energie electrică s-a reluat rapid, însă după aceea tabletele în care se introduc codurile numerice personale ale votanţilor, conform procedurii de votare, nu s-au mai conectat la internet.

"Am avut o secţie în care a fost întrerupt procesul de votare din cauza unei defecţiuni însă a fost remediată. Nu s-a votat mai puţin de 30 de minute, pentru că după ce a venit curentul tabletele nu se puteau conecta la internet. S-a rezolvat în scurt timp pana. Procesul electoral a fost înterupt mai puţin de 30 de minute", a declarat locţiitorul preşedintelui Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Ialomiţa, judecătorul Ciprian Purice.

Alte două sesizări privind producerea unor incidente în secţiile de votare au fost semnalate în cursul zilei la BEJ.

"Pe raza de competenţă a BEJ Ialomiţa nu au fost sesizate evenimente deosebite. Există doar două sesizări la 112: una referitoare la modul de aplicare a ştampilei de control pe buletinele de vot la referendum, iar alta referitoare la modul de sigilare a unei urne de votare. Ambele sesizări au fost soluţionate, nu au fost probleme, iar procesul de votare a continuat în condiţii normale", a declarat locţiitorul preşedintelui BEJ Ialomiţa, Ciprian Purice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.