Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme mari de SĂNĂTATE pentru bunicul Luizei: a fost luat de URGENȚĂ cu ambulanța

bunicul luizei

Bunicul Luizei a fost luat pe targă de medicii SMURD și va ajunge la un spital din Craiova, pentru investigații medicale. Bătrânul are tensiune mare și riscă, potrivit cadrelor medicale, să facă, în orice moment, infarct sau accident vascular cerebral.

UPDATE. Mama și bunicul Luizei sunt transportați la Spitalul Județean de Urgență din Craiova cu o ambulanță pentru victime multiple de la ISU Dolj, după ce anterior aceștia au refuzat transportul cu Ambulanța. Cei doi au acuzat stări de rău, după ce jandarmii au încercat să o ia cu forța pe mama Luizei.

Mama și bunicul Luizei sunt transportați, vineri seara, cu o ambulanță pentru victime multiple a ISU Dolj la Spitalul Județean de Urgență din Craiova. Bunicul Luizei, care este cunoscut cu probleme cardiace, este monitorizat de echipajul SMURD până la sosirea la Craiova.

Familia celor doi a mai solicitat anterior o Ambulanță, după ce Monica Melencu a leșinat în timp ce se certa cu jandarmii. Atunci, ei au refuzat să meargă la spital, deși medicii de la Ambulanță le-au recomandat acest lucru, din cauza unor stări de lipotimie.

Citește și: De ce a încercat Dan Barna să ascundă salariul soției? Suma este impresionantă

Mama și bunicul Luizei au fost consultați de medicii de la Ambulanță după ce li s-a făcut rău în timp ce jandarmii se aflau în curtea lor ca să pună în aplicare un mandat prin care Monica Melencu trebuia dusă la sediul DIICOT Craiova pentru recoltarea de noi probe biologice.

Potrivit medicilor, cei doi prezentau o stare de lipotimie și trebuiau duși la spital pentru investigații suplimentare și pentru tratament. Cei doi au refuzat însă și s-au întors în curtea casei.

Citește și: Digi 24 pe făraș! Amenda uriașă primită din partea CNA

Vineri după amiază a fost un adevărat scandal în casa familiei Luizei, după ce polițiști și jandarmi au descins pentru a o lua pe Monica Melencu pentru a o duce la audieri, la DIICOT Craiova.

Femeia a leșinat și a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar bunicul Luizei a vrut de două ori să își dea foc, dar a fost oprit în ultimul moment de jandarmi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.