Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme mari în Brazilia în orașul în care Liviu Dragnea își petrece vacanțele. Clădiri publice devastate ca represalii pentru măsurile din închisori

Fortaleza

Clădiri ale administraţiei publice au fost ţinta mai multor atacuri violente în nord-estul Braziliei, iar schimburi de focuri au făcut trei morţi în oraşul Fortaleza, a informat agenţia publică de presă Brasil, citată de AFP și preluată de agerpres. Este chiar zona în care își petrece vacanțele șeful PSD, Liviu Dragnea și unde se spune că ar avea mai multe domenii și afaceri, negate însă în dese rânduri de șeful Camerei Deputaților.

La Fortaleza, capitala statului Ceara, mai multe clădiri au fost atacate şi cinci autobuze au fost incendiate, provocând blocarea transportului public. Schimbul de focuri între poliţie şi presupuse persoane luând parte la atacuri s-a soldat cu trei morţi, potrivit agenţiei.


Alte două oraşe din statul Ceara au fost scena unor incidente violente. La Sobral, în nord, dispozitive explozive au vizat un sit al forţelor de ordine, iar la Cascavel, pe coasta de est, mai multe maşini au incendiat o clădire a administraţiei, potrivit sursei.

Presa locală a anunţat arestarea a şase suspecţi. Potrivit mass-media, aceste atacuri ar putea constitui represalii ale grupărilor criminale la bruierea telefoniei mobile în închisoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.