Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme mari pentru Simona Halep, e aproape de RETRAGERE: 'Nu știu dacă pot juca'

Simona Halep accidentare

Probleme mari pentru Simona Halep în acest început de an din cauza accidentărilor. Românca se gândeşte serios să se retragă de la următorul turneu la care ar participa. Simona nu exclude posibilitatea unei pauze mai mari după terminarea Australian Open. Sportiva a anuntat că participarea la Sankt Petersburg este sub semnul întrebării, conform ProTV.

Citește și: Carrefour face o mișcare neprevăzută: Gigantul anunță concedieri masive – Mii de angajați vor avea de suferit .

Simona Halep joacă miercuri, de la ora 06:00, în sferturile de la Australian Open împotriva Karolinei Pliskova. După turneul de la Melbourne, Halep ar urma să evolueze la o competiţie în Rusia. “Sunt înscrisă la Sankt Petresburg, dar vom vedea. Nu ştiu, trebuie să văd când termin aici, apoi voi avea cu siguranţă câteva zile libere. Trebuie să merg la control din nou, să fac un RMN”, a precizat Halep.

Citeşte şi: Cea mai proastă veste pentru Simona Halep, la Australian Open: Rezultatul a venit în urmă cu puțin timp

Simona Halep s-a accidentat la glezna stângă în timpul meciului din primul tur, câștigat în fața lui Destanee Aiava, scor 7-6, 6-1. Turneul de la Sankt Petersburg se dispută în perioada 29 ianuarie - 4 februarie. Simona Halep a ajuns anul trecut până în sferturile de finală, abandonând din cauza unei accidentări. Simona Halep, locul I WTA, şi-a egalat cea mai bună performanţă la Australian Open, calificarea în sferturile de finală, după victoria obţinută, luni, cu scorul de 6-3, 6-2, în faţa japonezei Naomi Osaka, locul 72 WTA, într-o oră şi 19 minute, mai spune sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.