Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PROBLEME pentru Bogdan Licu - Mai mulți procurori pregătesc contestarea numirii lui în fruntea Parchetului General (PRESĂ)

agerpres.ro
bogdan licu

Probleme pentru Bogdan Licu, procurorul general interimar.  Mai mulți procurori din Parchetul General ar pregăti contestarea delegării acestuia în funcția deținută anterior de Augustin Lazăr, potrivit Antena 3.

Citește și: Absolut HALUCINANT - Localnicii au FURAT tot ce au găsit lângă mașina în care a MURIT Răzvan Ciobanu - Oamenii au plecat cu alcool și o Biblie

Bogdan Licu, procurorul general interimar, a mai deținut această funcție după demisia fostului procuror general Tiberiu Nițu, timp în care a cerut redeschiderea anchetei în dosarul Revoluției. În martie 2016, el a renunțat la titlul de doctor, din cauza suspiciunilor de plagiat, conform Mediafax.

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, pe 19 aprilie, ca Bogdan Licu să preia funcția de procuror general interimar pentru o perioadă de două luni, după ce Klaus Iohannis a semnat decretul de pensionare a lui Augustin Lazăr, mandatul acestuia din urmă încheindu-se pe 27 aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.