Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme pentru comuna în care locuiesc Vulpița și Viorel: Hoții au dat spargerea la primărie și au furat banii de salarii

vulpita

Primăria din Blăgești, judeţul Vaslui, a rămas fără banii de salarii, după ce persoane necunoscute au furat din sediul instituției caseta de valori în care se aflau peste 60 de mii de lei, potrivit Pro TV.

Hoții au reușit să intre în sediul instituției după ce au forțat toate ușile de acces. Anchetatorii iau în calcul toate variantele, inclusiv că hoții ar fi acționat „la pont”.

Primarul a fost cel care a descoperit furtul şi a sunat la 112. Polițiștii au început cercetarea la fața locului, au ridicat probe și au făcut măsurători. Au fost audiate mai multe persoane, iar oamenii legii au deja un cerc de suspecți.

Comuna Blăgești este cea mai i-a dat ţării pe Vulpiţa şi Viorel, bizarele personaje de la episiunea Acces Direct difuzată de Antena 1. Furtul de la primărie vine exact în ziua în care Mirela Vaida, realizatoarea emisiunii Acces Direct, a anunţat că renunţă la serialul cu Vulpiţa şi Viorel, după opt luni şi numeroase sancţiuni din partea CNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.