Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme pentru Eminem - Artistul rap, chestionat de serviciile secrete americane după ce a lansat o piesă despre Ivanka Trump

comicvine.gamespot.com/
Eminem

Artistul rap american Eminem a fost chestionat de serviciile secrete americane după ce, în 2017, a lansat o piesă care ar fi conținut un mesaj amenințător la adresa Ivankăi Trump, fiica președintelui american Donald Trump, potrivit bbc.com.

Eminem a fost chestionat de agenți ai serviciilor secrete americane în ianuarie 2018, după ce un reporter al platformei de știri mondene TMZ a solicitat organizației să comenteze piesa "Framed", care, după părerea jurnalistului, ar fi inclus "versuri amenințătoare" la adresa Ivankăi Trump.

"Vreau să știu dacă agenția îl investighează pe Eminem pentru versurile amenințătoare la adresa primei fiice Ivanka Trump", a scris reporterul într-un e-mail, obținut de platforma Buzzfeed News.

Serviciile secrete au început să cerceteze trecutul rapperului, pe numele real Marshall Mathers, cunoscut și ca Slim Shady.

Potrivit unor documente obținute de Buzzfeed News, rapperul a fost contactat de serviciile secrete, prin intermediul avocaților săi, la sfârșitul anului 2017, iar apoi chemat la o audiere. Agenții au decis să deschidă o anchetă după ce "un cetățean îngrijorat" a denunțat piesa.

Doliu în gimnastica românească - O fostă olimpică a murit! Federația a făcut anunțul: 'Ne-a părăsit mult prea devreme, colega noastră'

În "Framed", Eminem întreabă de ce fiica președintelui american se afla în portbagajul mașinii sale și continuă cu acea "blondă prostuță" care a fost "aruncată în lac".

După ce a fost chestionat de serviciile secrete, cazul a fost închis.

Eminem a fost destul de discret în viața publică în ultimii ani, remarcându-se însă în două rânduri: l-a criticat pe președintele republican Donald Trump, iar, în 2017, a improvizat un moment rap la gala Hip-Hop Awards, organizată de Black Entertainment Television.

Rapper-ul în vârstă de 47 de ani și-a lansat în urmă cu un an cel mai recent album, al zecelea din cariera sa, intitulat "Kamikaze". Albumele sale s-au vândut în peste 230 de milioane de exemplare în toată lumea. Artistul american a fost recompensat cu numeroase premii importante, inclusiv 15 Grammy şi un Oscar. După ce şi-a făcut debutul în actorie, în 2002, cu rolul din "8 Mile", pentru care a fost lăudat de criticii de specialitate, Eminem a preferat să se concentreze asupra carierei sale de muzician. Albumul "Recovery" a fost discul cu cele mai mari vânzări din Statele Unite ale Americii în anul 2010.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.