Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

probleme pentru Manchester City: a rămas cu un singur fundaș central apt înaintea meciului cu Șahtior Donețk

www.gsp.ro
Pep Guardiola

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a anunţat, marţi, că John Stones (25 de ani) a suferit o accidentare musculară şi va lipsi aproximativ o lună. În aceste condiţii, campioana Angliei rămâne cu un singur fundaş central senior în lot, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Adevarul despre pensii- Dan Barna aruncă bomba

“John Stones s-a accidentat în această dimineaţă (n. red. – marţi). Problema este una musculară. Va lipsi între patru şi cinci săptămâni”, a declarat Guardiola, la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Şahtior Doneţk, din Liga Campionilor.

Vestea vine la câteva zile după ce Manchester City a anunţat că Aymeric Laporte, un alt fundaş central important din lot, va fi absent aproximativ şase luni din cauza unei accidentări grave la genunchi.

Astfel, singurul fundaş central de meserie din lotul de seniori a rămas argentinianul Nicolas Otamendi. Pentru meciul cu Şahtior, Guardiola a dat de înţeles că îl va retrage pe Fernandinho în centrul defensivei. De asemenea, manager-ul a anunţat că, pentru perioada următoare, va lua în calcul folosirea juniorilor Eric Garcia (18 ani) şi Taylor Harwood-Bellis (17 ani), care evoluează în prezent la echipa U23 a clubului.

Citește și: Eugen Teodorovici a luat decizia! Ce se întâmplă cu proiectul privind închisoarea pentru datornici

Manchester City va debuta în noua ediţie din Liga Campionilor miercuri, de la ora 22:00, în Ucraina, contra lui Şahtior Doneţk. Din grupa C mai fac parte Atalanta şi Dinamo Zagreb.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.