Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme pentru PNL: Scăderea în sondaje, dezbătură în şedinţa BPN (surse)

sondaj alegeri

Biroul Politic Naţional al PNL s-a reunit marţi seară în sistem videoconferinţă. În plină pandemie, liberalii au dat uitării tema COVID-19 şi s-au contrat în discuţii despre situaţia partidului în sondaje.

Deşi Ludovic Orban a susţinut recent că PNL s-ar afla încă la 40% în preferinţele electoratului, temerilor liderilor liberali sunt că s-a coborât de fapt sub 35%.

Florin Roman, liderul deputaţilor PNL, a afirmat în şedinţa BPN de marţi seara că în sondaje se remarcă o tendinţă de scădere, în contextul în care liberalii au pierdut teren în domeniul comunicării online, zonă acaparată de USR şi PSD, relatează surse din cadrul şedinţei pentru STIRIPESURSE.RO.

În replică, Ludovic Orban a susţinut că într-un sondan PNL ar fi în continuare la 40%, în altul la 38%, iar într-un al treila sondaj liberalii ar avea 37%, în condiţiile în care PSD ar depune eforturi pentru a umple internetul de ştiri împotriva PNL.

Potrivit surselor din şedinţă, adevăratele temeri ale liderilor PNL sunt legate de faptul că, pe fondul crizei generate de coronavirus, cu un PSD care şi-a reactivat comunicarea şi trage în Guvern din toate poziţiile, partidul de guvernământ ar fi ajuns la 32-33%, iar fără măsuri urgente trendul nu poate fi decât unul descendent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.