Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme pentru Putin: Oligarhii ruși încep să ceară încetarea războiului cu Ucraina

Vladimir Putin

Mikhail Fridman, coproprietar al Alfa-Bank, a numit războiul cu Ucraina o tragedie pentru ruși și ucraineni și a cerut încetarea vărsării de sânge. Miliardarul, al șaptelea cel mai bogat om din Rusia, a afirmat aceste lucruri într-o scrisoare către angajații companiei sale LetterOne, potrivit Financial Times.

Miliardarul a menționat că nu face o declarație politică, dar este convins că războiul nu poate fi o soluție la probleme. El a mai spus că soluționarea conflictului de până acum pare „înfricoșător de îndepărtată”.

La rândul său, miliardarul Oleg Deripaska, proprietarul celui mai mare producător de aluminiu din lume, a cerut pace pe canalul său Telegram: „Pacea este foarte importantă! Trebuie să începem negocierile cât mai curând posibil.”

Duminică mai devreme, purtătorul de cuvânt al președintelui rus Dmitri Peskov a declarat că o delegație rusă a sosit în Belarus pentru discuții cu partea ucraineană. Președintele ucrainean Volodymyr Zelensky s-a declarat inițial împotriva ideii de a purta discuții în Belarus. Cu toate acestea, după o conversație între Zelensky și președintele belarus Alexander Lukașenko, Kievul a decos să trimită o delegație pentru a negocia cu partea rusă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.