Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme pentru Vladimir Putin? Rusia a interzis exportul de cartușe din țară

putin nervos

Premierul rus Mihail Mishustin a aprobat introducerea în Federația Rusă a unei interdicții temporare privind exportul de cartușe pentru arme de serviciu și civile din țară, precum și a cartușelor pentru arme de foc de un anumit calibru, lucru fiind raportat miercuri pe site-ul Cabinetului de Miniștri, informează TASS.

Potrivit decretului semnat, interdicția va fi valabilă până la data de 31 decembrie a.c. "Interdicția nu se aplică exportului de cartușe și cartușe pentru a asigura activitățile forțelor armate ale Federației Ruse, ale altor trupe, ale echipamentelor militare", se arată în raport. Cabinetul de Miniștri a precizat că decizia vizează asigurarea protecției intereselor Federației Ruse.

Guvernul a menționat că s-a luat decizia de a pune în aplicare decretul președintelui Federației Ruse "Cu privire la aplicarea măsurilor economice speciale în domeniul activității economice externe în vederea asigurării securității Federației Ruse".

Decizia apare în contextul în care Moscova a fost atacată cu drone, iar unele zonele din granița cu Ucraina sunt atacate de partizani.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.