Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme tehnice de câteva ore la serviciile online ale gigantului Apple

economictimes.indiatimes.com
apple

Mai multe servicii online oferite de grupul informatic Apple au fost întrerupte timp de câteva ore în ziua de joi din cauza unor probleme tehnice a căror sursă încă nu a fost stabilită, utilizatorii de pe mai multe continente neputând accesa serviciile respective, scrie AFP.

 

Întreruperile au început un pic înainte de ora locală 13.00 (20.00 GMT) şi au vizat în special mai multe servicii care erau conectate la platforma de stocare online iCloud, inclusiv serviciul iTunes în Cloud - unde utilizatorii pot stoca muzica lor preferată, magazinul de aplicaţii mobile AppStore şi serviciul Apple TV, potrivit unui mesaj publicat pe site-ul de internet al grupului informatic.

 

Contactat de AFP, un purtător de cuvânt al Apple nu a oferit detalii despre cauza problemelor, nici despre numărul sau zonele utilizatorilor care au fost afectaţi de acestea, conform Agerpres.

 

Utilizatori din numeroase regiuni ale lumii, printre care America de Nord, Europa şi anumite zone din Asia, s-au plâns de problemele tehnice întâmpinate pe reţelele de socializare atunci când au încercat să cumpere în cursul zilei anumite aplicaţii, să facă copii de siguranţă pe dispozitivele lor în serviciul de stocare iCloud sau să urmărească videoclipuri prin intermediul serviciilor de streaming cu ajutorul Apple TV. Cele mai multe dintre serviciile online respective au fost din nou operaţionale la finalul zilei, însă cei de la Apple au raportat conexiuni mai lente decât de obicei cu anumite părţi ale serviciului iCloud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.