Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme tehnice la Australian Open: Fanii au reclamat pe rețelele de socializare că nu pot distinge jucătorii

australian open facebook
australian open general tenis

Probleme tehnice în ziua de marți de la Australian Open. Din cauza condensului, mai multe obiective ale camerelor de filmat nu au putut capta corespunzător imaginile de pe terenurile de tenis. Fanii au reclamat pe rețelele de socializare faptul că nu pot distinge jucătorii, scrie Mediafax.

Partea centrală din cadru s-a aflat în ceață la câteva meciuri de marți, astfel că jucătorii păreau să dispară și să apară din nou pe teren, fapt care a stârnit numeroase întrebări pe rețelele de socializare. Organizatorii Australian Open au confirmat ulterior că problemele tehnice au fost cauzate de condensul format pe obiective.

"După ploaia de ieri, condensul și-a făcut apariția pe câteva dintre obiectivele camerelor de filmat. Acest lucru s-a întâmplat în momente diferite, după ce s-a încălzit. Am înlocuit obiectivele, continuând în paralel difuzarea meciurilor", au transmis organizatorii.

În tentativa de a asigura continuarea transmisiei în timp ce sunt înlocuinte obiectivele camerelor principale, organizatorii au încercat să folosească camerele secundare, aflate la nivelul terenului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.