Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme tehnice pe căile feroviare din Marea Britanie, chiar în ziua funeraliilor reginei Elisabeta a II-a: Mii de cetăţeni nu vor ajunge la procesiune

Getty Images
regina elisabeta sicriu

Mii de persoane care doresc să asiste la funeraliile reginei Elisabeta a II-a nu vor ajunge la procesiune din cauza unei întreruperi a transportului feroviar, informează DPA şi PA Media.

Toate liniile dintre Paddington în vestul Londrei şi Reading în comitatul Berkshire sunt blocate din cauza avarierii cablurilor electrice exterioare, a anunţat compania Network Rail.

Serviciile operate de GWR, Heathrow Express şi cele de pe linia Elizabeth sunt întrerupte, potrivit Agerpres.

''Cele mai sincere scuze pentru întârzieri într-o zi atât de importantă pentru naţiunea noastră'', este mesajul pe care l-au primit în difuzoare pasagerii aflaţi într-un tren GWR.

Un călător a raportat că a fost blocat într-un tren care a staţionat în apropiere de Paddington timp de cel puţin 30 de minute.

Persoanele care doresc asiste la funeralii şi călătoresc spre capitală sunt sfătuite să folosească serviciile South Western Railway de la Reading la Waterloo.

Funeraliile suveranei încep la ora 11:00 (10:00 GMT) la Westminster Abbey, însă zonele din centrul Londrei de unde poate fi urmărită procesiunea se vor închide înainte de această oră pentru a evita aglomeraţia.

Tronsoanele ferate dintre Reading şi Newbury sunt de asemenea închise după ce o persoană a fost lovită de tren.

Din această cauză, trenurile GWR sunt deviate, provocând întârzieri la cursele către capitală.

Incidentele s-au petrecut în timpul uneia dintre cele mai ample operaţiuni de transport din Marea Britanie, când participanţii la procesiune coboară la Londra sau Windsor.

Aeroportul Heathrow a sfătuit călătorii ca luni să folosească serviciile feroviare sau metroul din cauza drumurilor închise în regiunea Windsor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.