Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme tot mai mari pentru Binance și în Europa! Bursa de criptomonede va pierde sprijinul partenerului său bancar în zona euro

binance

Bursa de criptomonede Binance a informat utilizatorii că actualul său partener bancar în euro, Paysafe Payment Solutions, nu va continua să sprijine schimbul.

Potrivit e-mailurilor trimise clienților de către Binance, suportul în euro oferit de Paysafe se va încheia după 25 septembrie 2023. Acesta a spus că va trece la un nou furnizor de servicii pentru depozite și retrageri în euro prin transfer bancar SEPA, deși nu a menționat care furnizor ar fi, conform cointelegraph.com.

Un purtător de cuvânt al Binance a spus la ce ar trebui să se aștepte utilizatorii în momentul întreruperii serviciului:

Utilizatorii vor trebui să actualizeze detaliile bancare folosite pentru a depune în conturile lor Binance și li se poate cere să accepte noi termeni și condiții pentru a continua să utilizeze serviciile SEPA după această dată.”

Până atunci, Binance a confirmat că toate metodele actuale de depunere și retragere a altor monede fiduciare, precum și de cumpărare și vânzare de criptomonede pe Binance.com „rămân neafectate”.

Binance a reiterat că acest ultim anunț privind plățile în euro „nu are legătură” cu recenta plecare a bursei din mai multe țări din Uniunea Europeană.

În ultimele luni, Binance s-a confruntat cu valuri de reacții din partea autorităților de reglementare din întreaga lume, ceea ce a dus la încetarea operațiunilor în diferite țări.

Pe 16 iunie, bursa și-a anunțat plecarea din Țările de Jos , spunând că din 17 iulie, clienților olandezi li se va permite doar să retragă fonduri.

La mai puțin de o săptămână mai târziu, oficialii din Belgia au ordonat, de asemenea, schimbului să oprească toate serviciile.

În plus, directorului Binance Brazilia i s-a ordonat să se prezinte în fața parlamentului brazilian, ca parte a investigațiilor în curs privind presupusele scheme piramidale din țară.

În Australia, filiala locală Binance a fost izolată de sistemul bancar din Australia fără nicio avertizare sau consultare prealabilă. Căutarea unui nou furnizor de plăți terță parte este în curs de desfășurare.

Pe fondul tuturor incertitudinilor la nivel global, directorul general al Binance Dubai, Alex Chehade, a declarat pentru Cointelegraph că Emiratele Arabe Unite se poziționează ca o destinație principală pentru afacerile cripto, cu claritate de reglementare și o poziție mai deschisă față de activele digitale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.