Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme uriașe la noua Centură a Bucureștiului: grecii au dat de greu în România/ Galerie Foto

centura capitalei

Asociația Pro Infrastructura semnalează faptul că pe Autostrada A0 Sud, grecii de la Aktor au mari întârzieri și nu vor finaliza în timp util lucrările. Imaginile din teren arată că lucrările au un stadiu de aproximativ 60%, iar misiunea de a termina cei 18 kilometri de autostradă până la finalul anului 2024 devine aproape imposibilă.

”Aktor, cu pași rapizi spre imposibil. Sâmbătă am filmat complet și lotul 3 din #AutostradaA0 Sud, între nodurile cu Autostrada A1 (Bâcu) și DN6 (Bragadiru).

Este greu la deal cu aktorii mici. După ce în mai-iulie 2023 au reușit să urce într-o treaptă de viteză superioară, focul de paie s-a stins rapid și din toamna trecută parcă urcă un munte pe serpentine într-a doua.

Abia dacă au trecut de 60% stadiu fizic când ei au termen contractual de finalizare... luna viitoare! Așa cum vă tot spunem de-un an de zile, nu-l vor respecta. Au acumulat cel puțin 9-10 luni de întârziere și trebuie neapărat să le recupereze!

Să pui în teren aproximativ 35% pe 18 kilometri de autostradă în 10 luni rămase din 2024 este foarte dificil chiar și pentru un constructor serios și puternic, darămite pentru grecii de la Aktor. Și, dacă nu se vor mobiliza exemplar imediat, în următoarele 60-90 zile misiunea lor va deveni una imposibilă ca să fie dusă la capăt în 2024.”, arată Asociația Pro Infrastructura.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.