Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Problemele cu justitia l-au doborat. Primarul Playboy demisioneaza / FOTO

O condamnare, pentru un ultraj, de doi ani cu suspendare si o alta de doi ani şi şase luni cu executare (la care a facut apel), pentru conflict de interese, plus o trimitere in judecata in dosarul furtului de curent electric de la EON Moldova, l-au determinat pe primarul comunei Sascut, judetul Bacau sa isi dea demisia.

Primarul Cristian Bostan s-a remarcat in presa mondena dupa ce a postat pe pagina sa de socializare fotografii din cluburi de fitze din Capitala si nu numai, aparand in anumite fotografii inconjurat de tinere imbracate sumar.

"Buna dimineata !!!

Va anunt ca incepand cu dara de 1 August 2015 din motive personale mi am inaintant demisia din functia de primar al com Sascut Jud Bacau catre prefectul jud Bacau Va iubesc si sunt alaturi de dvs asa cum ati fost alaturi de mine din 2008 si pana astazi Al dumneavoastra " copil " asa cum imi spuneati mereu cand ne intalneam Cristian Bostan — in Sascut", a scris Bostan pe pagina sa de Facebook.

"Nu imi este usor dupa 7 ani de activitate , Sper ce am realizat in acesti ani sa ramana mult timp pentru cumunitatea noastra", le-a mai spus Bostan celor care si-au exprimat regretul ca paraseste functia de primar.

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

sursa foto: Facebook

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.