Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Problemele privind calitatea aerului continuă în zona municipiului reşedinţă şi localităţile limitrofe ale județului Iași

Realitatea Plus
poluare
Potrivit sursei citate, principalii indicatori depăşiţi la Iaşi în ceea ce priveşte calitatea aerului sunt particulele în suspensie PM 10 şi PM 2.5.

"Astăzi (marţi - n.red.), indicatorii PM 10 erau depăşiţi în cazul a patru staţii de măsurare a calităţii aerului, respectiv cele din Podul de Piatră, Cantemir, Tomeşti şi Aroneanu. De aceea, am discutat cu reprezentanţii Agenţiei pentru Protecţia Mediului şi cu cei ai Gărzii de Mediu Iaşi.Este clar că trebuie intervenit. Am cerut o monitorizare a tuturor indicatorilor, dar şi verificări acolo unde există semnalate probleme. Garda de Mediu va verifica inclusiv şantierele din zona municipiului Iaşi pentru a vedea dacă sunt respectate măsurile de protecţie a mediului. Vom avea în perioada următoare o serie de discuţii şi cu autorităţile locale pentru a urmări implementarea măsurilor din Planul de calitate a aerului şi stabilirea unor dispoziţii complementare, pentru că se pare că măsurile actuale nu sunt eficiente", a declarat prefectul Bogdan Cojocaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.