Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procesul etapei în Liga 1: Antrenorul FCSB își acuză elevii de neseriozitate

Facebook
anton petrea

Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu UTA Arad, scor 1-0, că formaţia sa şi-a creat ocazii pe care le-a tratat cu lejeritate şi că după eliminarea de la gazde le-a cerut elevilor săi să trateze jocul ca şi cum adversarii ar fi în formulă completă.

Citește și: Atac fără precedent la Mircea Dinescu: ‘Pușlama ordinară’

“Important e că am reuşit să câştigăm. Ne-am creat o sumedenie de ocazii în repriza a doua şi le-am tratat cu lejeritate. Trebuie să învăţăm din asemenea jocuri, în care trebuie să decizi milt mai repede, când ai ocazii să fructifici. I-am atenţionat la pauză să tratăm meciul la fel de serios, că jucăm 11-11”, a spus Petrea pentru posturile care transmit Liga I.

De cealaltă parte, Laszlo Balint a declarat că este deranjant faptul că UTA Arad a primit gol dintr-o situaţie analizată, de la unul dintre cei mai scunzi jucători de pe teren, iar acesta a înscris cu capul.

“Pentru mine este foarte deranjant pentru că pe o situaţie analizată am primit gol de la unul dintre cei mai scunzi jucători de pe teren, Moruţan, cu capul. E o naivitate din partea noastră. I-am lăsat pe adversari să-şi creeze ocazii. Victoria adversarilor nu poate fi pusă la îndoială, îi felicit. Până la marcarea golului şi până la eliminare jocul a fost echilibrat. În a doua repriză, cei de la FCSB s-au jucat cu ocaziile, am evitat o umilinţă”, a afirmat Balint.

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii I. Golul a fost marcat de Moruţan, în minutul 40.

Gazdele au rămas în inferioritate numerică în minutul 43, când a fost eliminat Damian Isac după ce a primit al doilea cartonaş galben.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.