Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procesul fraţilor Dolănescu a ajuns la final. Cum s-a împărţit averea

BrasovulTau.ro
fratii dolanescu

Judecătorii au pus punct războiului pe care îl duceau de opt ani Dragoș și Ionuț Dolănescu pe averea lăsată de tatăl lor, celebrul solist de muzică populară Ion Dolănescu.

Citește și: Mesaj tranșant al președintelui Iohannis în privința Guvernului Tudose

"Ca o mare bucurie pentru mine, după 8 ani, într-un sfârşit s-a terminat acest proces. Am rămas numai şi numai să se pronunţe domnii judecători. Încă nu ştim ce o să decidă doamnele judecătoare. După ce i-au trimis să refacă altă expertiză, pretul este undeva între 570 şi 620, nu au dat o cifră exact. Trebuie să vedem ce preţ o să rămână în casa din Sinaia. O săptămână, două trebuie să aşteptăm. Mi-a făcut din nou oferta să îmi dea 150 de mii, eu am acceptat, apoi voia să îmi dea un apartament care costa 40 000 de dolari, cu bulină roşie. (...) Numai pentru soba aia am întârziat 4-5 luni. Putem să dăm sute de exemple. O judecată care nu trebuia să dureze mai mult de 2-3 ani, a ajuns la 8 ani de zile. Nu se mai aduc probe acum, s-a terminat. Eu n-aş vrea să cred că Ionuţ a spus asemenea cuvinte, tata nu ne-a crescut aşa", a spus Dragoş Dolănescu într-o intervenţie prin telefon la Antena Stars.

Citește și: BOMBĂ! Cine sunt bugetarii care vor primi SALARII de până la 10.000 de euro pe lună

Cei doi fraţi s-au luptat opt ani în instanţă pentru averea de aproape 1 milion de euro. Mai exact, o vilă în strada Caimatei, evaluată la peste 400.000 de euro, drepturile de autor, estimate la 70.000 euro, un loc de veci în cimitirul Bellu, un autoturism Dacia Logan şi două certificate de proprietate emise de FPP, o vilă în Sinaia, evaluată la peste 200.000 euro, 1/6 din casa şi terenul din Str. Hagi Dina, în valoare de 6.000 €, şi mai multe terenuri în Prahova, Dâmboviţa şi Ilfov.

Citeşte şi: Medicii trag un semnal de alarmă: LIPSA unei vitamine poate duce la apariţia CANCERULUI .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.