Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procesul teroristului Salah Abdeslam a fost amânat pe 5 februarie

europe1.fr
salah abdeslam

Procesul în Belgia al lui Salah Abdeslam cu privire la implicarea sa într-un schimb de focuri la Forest, în martie 2016, a fost amânat luni cu şapte săptămâni, după ce avocatul său a cerut mai mult timp să pregătească apărarea clientului, relatează Reuters. Într-o scurtă şedinţă, luni dimineaţa, tribunalul de primă instanţă de la Bruxelles a anunţat amânarea procesului până pe 5 februarie. Audierile urmează să dureze patru zile.

Salah Abdeslam nu a fost prezent la această şedinţă. Avocatul specializat în drept penal Sven Mary, care a renunţat în urmă cu un an să-i asigure apărarea lui Abdeslam, îl apără din nou de săptămâna trecută.

Acest proces, în care Salah Abdeslam urmează să compară împreună cu alt inculpat, Sofien Ayari, urma iniţial să înceapă luni şi să dureze până vineri. Salah Abdeslam este inculpat de justiţia belgiană cu privire la implicarea sa într-un schimb de focuri cu poliţişti, la Forest, o comună din aglomeraţia Bruxellesului, pe 15 martie 2016, cu trei zile înainte să fie arestat în Belgia.

Singurul supravieţuitor al comandoului care a comis atentatele jihadiste de la 13 noiembrie la Paris şi Saint-Denis, soldate cu 130 de morţi, el este încarcerat sub o atentă supraveghere la Închisoarea Fleury-Mérogis, în apropiere de Paris, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.