Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procuratura Anticorupție din Moldova anunță că Galina Dodon nu a fost stopată în trafic

Procuratura Anticoruptie
Procuratura Anticoruptie

Fostul președinte al țării, Igor Dodon, care se află în arest la domiciliu a dezinformat opinia publică atunci când a scris pe rețelele de socializare că soția sa Galina a fost oprită în trafic pentru a i se înmâna citația de a se prezenta la Procuratura Anticorupție (PA), pentru a i se aduce la cunoștință statutul de învinuită în dosarul „kuliok”.

Cel puțin asta susține Procuratura, care a dezmințit acuzațiile președintelui de onoare al PSRM, Igor Dodon, învinuit pe patru capete de acuzare în dosarul „kuliok”, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.md

Procuratura Anticorupție anunță că, în realitate, lucrurile au stat altfel decât le-a relatat Dodon, iar Galina – soția sa nu a fost stopată în trafic, ci „ofițerul de investigații, care se deplasa spre domiciliul familiei acestora, pentru înmânarea citației, văzând că autoturismul Galinei Dodon era parcat în apropierea Liceului „Prometeu” s-a apropiat de aceasta și i-a înmânat citația”.

„Suplimentar, cu referire la citarea la Procuratura Anticorupție a dnei Galina Dodon, venim cu unele precizări, care indică la caracterul fals al declarațiilor apărute pe rețelele de socializare prin care subiectul investigației în dosarul „Kuliok”, încearcă să manipuleze opinia publică. În ceea ce privește afirmațiile, precum că Galina Dodon a fost stopată în trafic de către poliție pentru înmânarea citației, acestea nu corespund circumstanțelor reale. În realitate, ofițerul de investigații din cadrul grupului de urmărire penală, care se deplasa spre domiciliul familiei Dodon pentru înmânarea citației, văzând că autoturismul Galinei Dodon era parcat în apropierea Liceului „Prometeu” din municipiul Chișinău, s-a apropiat de aceasta și i-a înmânat citația”, se arată în comunicatul Procuraturii Anticorupție.

Amintim că, Igor Dodon a acuzat Procuratura că „i-a înmânat citația soției sale prin stoparea în trafic, în timp ce avea în mașină copiii, pe care îi ducea la lecția de șah” și a acuzat procurorii că ar „filat-o pe Galina”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.