Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procuratura din Ucraina a arestat-o în lipsă pe șefa Russia Today: o va da în urmărire generală

www.wikipedia.org
RT Russia Today

Procuratura ucraineană începe procedura de căutare internațională a jurnalistei ruse Margarita Simonyan pentru sprijinirea războiului din Ucraina, a declarat procurorul general Iryna Venediktova. „Simonyan Margarita Semyonovna, statutul dumneavoastră procesual în Ucraina este o persoană suspectă. Mă grăbesc să vă informez că judecătorul de instrucție al instanței competente ucrainene, după ce a ascultat argumentele procurorilor ucraineni expuse în petiția relevantă, le-a considerat întemeiate și motivate. . Astfel, instanţa ucraineană a permis ca dumneavoastră, Margarita Semyonovna, să fiţi arestată şi dusă în judecată pentru măsură preventivă”, a spus procurorul general pe Facebook.

Citește și: O nouă lovitură de proporții - SUA și UE se pregătesc să impună Rusiei tarife vamale majorate/ Surse

Citește și: Vladimir Putin se pregătește de înarmare, după ce NATO a consolidat flancul Estic: cerere urgentă către Șoigu

Venediktova a menționat că procurorii ucraineni intenționează să inițieze procesul de înscriere a suspectului pe lista de urmărire internațională în zilele următoare. „Trebuie să înțelegeți că veți fi reținut la trecerea frontierei unui alt stat în scopul extrădării ulterioare în Ucraina”, a subliniat procurorul general, referindu-se la Simonyan.

Procurorul general i-a explicat unui jurnalist rus: „Mama Rusia, ia Donbas acasă” – acesta este unul dintre sutele de motive care i-au forțat pe procurorii ucraineni să vă acorde atenție. Astăzi, procurorii ucraineni, urmând spiritul ideologiei dumneavoastră, vor să vă invite la noi acasă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.