Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procuroarea lui Dragnea de la DNA se dă la Ciolacu din cauza lui Licu

Inquam Photos / George Calin
Bogdan Licu Cristi Danileț

Pe modelul ceva mai celebrei emisiuni „Am întrebat 100 de români” , asociația procuroarei lui Dragnea a întrebat mai mulți colegi: cine a făcut propunerea „buclucașă” cu Licu la CCR.

Asociaţia Mişcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor (AMASP) cere, joi, liderului PSD, Marcel Ciolacu, să comunice care sunt magistraţii care l-au propus pe Bogda Licu pentru funcţia de judecător la Curtea Constituţională. Reacţia vine după ce Marcel Ciolacu a afirmat că PSD a făcut o propunere din partea magistraţilor, nu a oamenilor politici.

„Am întrebat printre colegi cine a făcut propunerea buclucaşă pentru numirea domnului Licu la CCR…nefiind niciun răspuns pozitiv, solicităm public domnului Ciolacu să comunice cine sunt magistraţii la care face referire atunci când susţine că domnul Bogdan Licu a venit ca o propunere din partea magistraţilor şi nu a oamenilor politici”, a transmis, joi, Asociaţia Mişcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi, despre susţinerea de către PSD a lui Bogdan Licu pentru funcţia de judecător CCR, că el personal a depus o iniţiativă legislativă de depolitizare a CCR, astfel că a venit cu o propunere din partea magistraţilor, nu a oamenilor politici. „Îmi asum această propunere”, a mai afirmat Ciolacu.

Procuroarea Alexandra Carmen Lăncrănjan a devenit celebră prin performanța de a instrumenta fără finalitate (deocandată) celebrul dosar Tel Drum, în care este vizat și Liviu Dragnea. Ultima mișcare a procuroarei Lăncrănjan în materie de numiri/alegeri/desemnări a fost retragerea din cursa pentru Consiliul Superior al Magistraturii în favoarea cumnatei Ralucăi Prună. La cum le-a ieșit manevra cu CCR magistraților activiști, e previzibil cum o să le iasă și cea de la CSM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.