Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procuroarea Mihaela Iorga Moraru, reacție după înregistrarea explozivă cu Kovesi: 'Acesta este un pericol mai mare decât orice altceva'

www.mediafax.ro
Mihaela Iorga Moraru

Procuroarea revocată din funcție, Mihaela Iorga Moraru, a declarat joi că este `uimită` că inspectorul judiciar Mihaela Focică nu a apelat la drepturile pe care le avea și nu și-a apărat independența, precizând că acesta este un pericol mai mare decât orice altceva.

„Nu pot să comentez aceste aspecte. Ceea ce pot să vă spun este că sunt uimită de faptul că inspectorul respectiv nu a apelat la drepturile pe care le avea, nu și-a exercitat și nu și-a apărat independența. Acesta este un pericol mai mare decât orice altceva”, a spus Mihaela Iorga Moraru, la Curtea de Apel.

Una din inspectoarele care a verificat DNA, Mihaela Focică, a fost înregistrată în timp ce vorbea cu adjunctul IJ, Gheorghe Stan, aceasta spunând că a fost chemată la sediul Direcţiei şi că îi este frică de faptul că ar putea să îi fie „născocit” un dosar penal, iar copilul ei va rămâne pe drumuri.

Potrivit înregistrării, procuroarea Focică i s-a plâns lui Stan că i se poate face un dosar penal, precizând că s-a dorit ca ea să fie „spălată pe creier”. Toate demersurile ar fi fost făcute de conducerea DNA, conform sursei citate, iar scopul final ar fi fost acela ca ea să se retragă din echipa care efectua controlul al Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.