Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procuror DIICOT, dezvăluiri CUTREMURĂTOARE despre crima care a oripilat România - Ce voia să facă de fapt Gheorghe Dincă cu fata

diicot3

Procurorul-șef adjunct DIICOT a prezentat noile informații pe care le-au adunat până acum din audierea lui Gheorghe Dincă și perchezițiile efectuate la domiciliul acestuia.

Giorgiana Hossu a declarat că acesta a mărturisit că ”la domiciliul său ar fi ucis-o pe minora de 15 pe care o răpise în sensul exploatării sexuale”. Procurorul a explicat că Alexandra ”nu a avut nicio șansă” în fața agresorului. Ea a adăugat că există până acum date pentru trafic de minori, recrutarea, transportarea acesteia.

Alexandru Cumpănașu declară război autorităților implicate în uciderea nepoatei sale: ’NU MĂ LAS PÂNĂ CÂND NU CAD TOATE CAPETELE ’

”În cauză există elementele constitutive ale infracţiunii de trafic de minori, respectiv recrutarea, sechestrarea şi adăpostirea minorei prin constrânge, răpire şi profitând de imposibilitatea ei de a se apăra, dată fiind starea vădită de vulnerabilitate”. ”În urma percheziției, au fost descoperite în cenușă fragmente de oase calcinate și dinți, trei inele, un lănțișor, o bucată metalică și o bucată similară unei monturi de inel ce prezentau urme de ardere. A fost găsit și un cercel în mașină. Acestea au fost recunoscute de mama minorei”.

”A recunoscut că a ucis-o în jurul orei 12.00 la domiciliul său și ulterior i-a incinerat corpul. A agresat-o, suprimându-i viața, atunci când a găsit-o cu telefonul”, a mai spus procurorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.