Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procuror ucis! SUA oferă o recompensă de 5 milioane de dolari pentru informații care duc la arestarea criminalilor

vozdeladiasporanews.com

Departamentul de Stat al SUA a anunțat joi că oferă până la 5 milioane de dolari pentru informații care duc la arestarea celor implicați în uciderea unui procuror paraguayan în luna mai, informează aa.com.tr.

"Procurorul paraguayan Marcelo Pecci a fost un procuror respectat care a urmărit cu succes multe cazuri de crimă organizată de profil înalt", a declarat agenția într-un comunicat.

Pecci și soția sa, jurnalista Claudia Aguilera, se aflau în luna de miere la un hotel din peninsula Baru, pe coasta caraibiană a Columbiei, pe 10 mai, când doi asasini au sosit pe plajă cu un jet-ski și au împușcat, respectiv ucis cuplul.

În declarație se precizează că scopul "ofertei de recompensă este de a căuta informații care să conducă la arestarea și/sau condamnarea oricăror complici suplimentari, inclusiv a celor responsabili de finanțarea și comandarea asasinatului".

Autoritățile columbiene, în cadrul unei anchete, au identificat șase coconspiratori care au fost acuzați de comiterea asasinatului. Poliția columbiană a declarat că asasinatul a fost legat de unele cazuri de profil înalt în care Pecci a fost implicat în Paraguay. "Statele Unite aduc mulțumiri profunde pentru ancheta remarcabilă a autorităților columbiene, care a dus la capturarea a cinci dintre indivizii care au comis acest asasinat nemilos", se adaugă în declarație.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.