Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorii au deschis dosar penal: Vor să afle cum s-au infectat pacienții cu probleme psihice, bănuiți fiind angajați implicați în alegeri

facebook
justitie dosar penal

Un focar de coronavirus uriaș de la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Războieni, județul Neamț, a intrat în atenția procurorilor nemțeni. Centrul era în carantină cu aproape 200 de bolnavi când cinci angajați ar fi fost implicați în alegeri, mergând prin secții.

Potrivit unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect zădărnicirea combaterii bolilor, scrie mediafax.ro.

Citește și: Monica Pop a răbufnit, după ce valul 2 de coronavirus a prins nepregătite autoritățile: De ce nu mai avem producții autohtone și importăm orice?

Cauza are ca obiect sesizarea din oficiu a organelor de cercetare penală din cadrul Poliției Neamț cu privire la stabilirea împrejurărilor în care în Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Războieni, la începutul lunii octombrie 2020, au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus 147 de beneficiari ai centrului din totalul de 168 și 39 de angajați.

Centrul din Războieni a intrat în carantină pe 5 octombrie, însă cinci angajați infectați ar fi fost implicați în alegerile din 27 octombrie. Surse locale spun că trei dintre ei au fost chiar în secțiile de votare.

Citește și: Alexandru Rafila profețește dezastrul: În maxim o lună cazurile de coronavirus se pot dubla, iar decesele, tripla! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.