Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorii au dispus începerea urmăririi penale în rem a unui suspect de COVID-19 care a fugit de la SJU Târgu Jiu

facebook
justitie dosar penal

Procurorii au dispus începerea urmăririi penale in rem în cazul unui bărbat suspect de COVID-19 care a fugit din Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu Jiu, după ce fusese adus în unitatea medicală din zona montană Rânca, unde se afla în carantină.

"La data de 10.05.2020, organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor (...) constând în aceea că numitul M.V., în data de 10.05.2020, în intervalul orar 21,45-22,30, a plecat în mod voluntar prin escaladarea ferestrei din salonul nr. 3 din clădirea Dermato-Venerice, Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, după ce în prealabil, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orelor 21,00, a fost adus cu ambulanţa din zona montană Rânca unde se afla în carantină, cu agitaţie psihomotorie şi suspect de SARS-CoV-2", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Revoluție în Poliție! Sistem de recunoaștere facială pentru IGPR! Achiziție de aproape un milion de euro!

Bărbatul, de 31 de ani, din Rovinari, a fost depistat luni, în jurul orei 13,00, de către poliţişti, într-un taxi, pe raza localităţii Bîlteni.

Cauza a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cercetările fiind efectuate de către Poliţia Municipiului Târgu Jiu, sub supravegherea unui procuror din cadrul acestei unităţi de parchet.

În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.