Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorii DIICOT au dispus reținerea unui cetățean străin care vindea ketamină în stațiunea Mamaia

DIICOT

Un bărbat, cetăţiean străin, care vindea ketamină consumatorilor din staţiunea Mamaia, a fost reţinut, apoi arestat preventiv, după ce la domiciliul său au fost găsite droguri.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea unui cetățean străin, cercetat pentru savârşirea infracţiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

Primele informaţii arată că inculpatul a introdus în România, a transportat, a depozitat și a deținut droguri de mare risc în scopul comercializării în cadrul unui festival ce se desfăşoară în staţiunea Mamaia, judeţul Constanța.

A fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, fiind identificate și ridicate cantitatea de 200 grame drog de mare risc (ketamină), obiecte utilizate la prepararea, porționarea și ambalarea drogurilor, telefoane mobile și sume de bani provenite din vânzarea substanțelor.

A fost sesizat luni judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanţa cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.