Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorii DIICOT au reținut un important traficant de droguri: l-au prins când își ridica coletul

diicot

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală anunţă marţi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de mare risc şi trafic intern de droguri de mare risc. Acesta s-a deplasat în Belgia, de unde a achiziţionat cantitatea de aproximativ 1000 grame de cocaină, pe care a expediat-o, prin intermediul unei firmei de transport, către România. A fost prins în flagrant în momentul în care a ridicat din municipiul Suceava coletul în care erau disimulate drogurile.

La data de 25.12.2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de mare risc şi trafic intern de droguri de mare risc.

Potrivit DIICOT, în luna decembrie 2022, inculpatul s-a deplasat în Belgia, de unde a achiziţionat cantitatea de aproximativ 1000 grame de cocaină, pe care a expediat-o, prin intermediul unei firmei de transport, către România.

În dimineaţa zilei 25.12.2022, inculpatul a ridicat din municipiul Suceava, judeţul Suceava, coletul în care erau disimulate drogurile de mare risc, fiind prins în flagrant de către organele de urmărire penală.

În cursul zilei de 26.12.2022, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.


Acţiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul B.C.C.O. Bucureşti - Serviciul Antidrog. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.