Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorii DIICOT Botoşani au reținut mai multe persoane care vindeau droguri de risc

diicot

Patru persoane care vindeau droguri de risc au fost reţinute de procurorii DIICOT Botoşani, trei dintre ele urmând să fie prezentate, vineri, Tribunalului cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Potrivit unui comunicat de presă al DIICOT, în acest dosar se efectuează cercetări pentru constituire a unui grup infracţional organizat, procurare, deţinere, transport, punere în vânzare, distribuire şi vânzare de droguri de risc, fără drept şi cumpărare şi deţinere de droguri de risc şi mare risc, pentru consum propriu, fără drept, informează Agerpres.ro.

"În cauză s-a reţinut faptul că, începând cu anul 2021, inculpaţii au constituit o grupare infracţională organizată care, în baza aceleiaşi rezoluţiuni infracţionale, în mod repetat, a procurat şi vândut droguri de risc (canabis), către diverşi consumatori. La data de 24.06.2021, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Botoşani împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Botoşani au efectuat o acţiune de prindere în flagrant, pe raza municipiului Botoşani, urmată de 8 percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate aproximativ 40 de grame de substanţe vegetale, susceptibile de a fi canabis, un grinder şi un cântar de precizie", menţionează sursa citată.

Trei dintre cei patru inculpaţi reţinuţi vor fi prezentaţi Tribunalului Botoşani cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, iar faţă de un altul a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Suceava, al ofiţerilor din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Botoşani şi al jandarmilor din cadrul IJJ Botoşani, iar suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.