Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorii DIICOT i-au adus o nouă acuzație lui Tristan Tate. Prima sa reacţie

Foto Agerpres
tristan tate audieri diicot

Anchetatorii au extins urmărirea penală în cazul lui Tristan Tate pentru instigare la violență, iar acesta a fost luni la DIICOT şi a luat la cunoștință de noua acuzație. Tristan Tate ar fi cerut să fie audiată victima care a făcut plângerea de la care a pornit noua acuzație care i-a fost adusă, însă procurorii DIICOT i-au respins solicitarea.

Tânăra care a făcut plângere la poliție spune că Tristan Tate a instigat la violență, scenă la care ar fi fost martoră și Georgiana Naghel.

Prin intermediul avocaților, milionarul britanic spune că s-a pus presiune pe el, astfel încât să recunoască ceva ce nu a făcut niciodată, scrie Gândul.

"Știri recente au detaliat noi acuzații împotriva lui Tristan Tate pentru incitarea la violență față de alte persoane. În ciuda presiunii crescânde asupra lui, Tristan rămâne ferm în negarea oricărei fapte greșite. În cadrul anchetei aflate în derulare în România, DIICOT caută dispozitive electronice. În timpul perchezițiilor, au fost găsite conversații din 2021 între Tristan Tate și două fete pe care le cunoaște.

Mesajele descriu o altercație între fete, care ar fi presupus că una dintre ele ar fi fost împinsă și scoasă din brațele celeilalte. Tristan a respinge mesajul și râde.

Această conversație este, până în prezent, singura dovadă pe care se bazează noile acuzații", au transmis avocații lui Tristan Tate.

Astfel, Tristan și echipa sa de avocați "nu se pot abține să nu se întrebe cum poate instiga la violență atunci când presupusul act de violență s-a petrecut înainte ca el să-și dea cunoștință de el, conform dovezilor prezentate de DIICOT", se mai arată în mesajul transmis de apărătorii multimilionarului către Gândul.

Fraţii Tate sunt cercetați încă de la finele lui 2022 pentru criminalitate organizată și trafic de persoane.

Conform procurorilor, șase tinere îi acuză pe frații Tate că le-ar fi forțat să realizeze materiale pornografice.

Acestea erau ulterior vândute în mediul online.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.