Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorii DIICOT și polițiștii au reținut un suspect, considerat a fi principalul furnizor de cannabis din Alba Iulia

diicot

Procurorii DIICOT au reținut un suspect, considerat a fi principalul furnizor de cannabis din Alba Iulia. Acesta vindea drogurile în zona unor localuri, la petreceri, dar și lângă imobilul în care locuiește, anunță MEDIAFAX.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Alba au dispus, marți, reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru trafic de droguri de risc, în formă continuată și efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, în formă continuată.

Suspectul, ajutat de alte persoane, a vândut cannabis și substanțe psihoactive către consumatorii din Alba Iulia cu sume cuprinse între de 50 și 100 de lei/gram.

Citește și: Rareș Bogdan, despre majorarea pensiilor: Mă deranjează ipocrizia celor din PSD. Dacă şi-ar fi dorit atât de mult , ar fi crescut pensiile atunci, nu cu o prorogare de un an şi două luni de zile

Tranzacțiile au avut loc în zona unor localuri, cu ocazia petrecerilor ce au avut loc acolo, dar și în zona imobilului în care inculpatul locuiește, numărul acestora fiind atât de mare încât suspectul a ajuns să fie cunoscut în rândul consumatorilor ca principalul furnizor de substanțe psihoactive de pe raza municipiului Alba Iulia, precizează DIICOT.

Procurorii și polițiștii au făcut, marți, zece percheziții domiciliare în urma cărora au fost ridicate substanțe vegetale susceptibile de a fi cannabis, substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, 10 telefoane mobile, cartele SIM, laptopuri, dispozitive de mărunțit droguri, 64.900 de lei, 702 lire sterline și mai multe înscrisuri.

Tot marți, Tribunalul Alba a dispus arestarea preventivă a suspectului, pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.