Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorii explică modul în care a avut loc agresiunea șocantă din Primăria Belceşti

Inquam Photos / Octav Ganea
politia crima

Procurorii care au preluat ancheta în cazul femeii din judeţul Iaşi înjunghiată de soţ au stabilit că cei doi s-au prezentat împreună la Primăria Belceşti, pentru a demara formalităţile divorţului amiabil, dar bărbatul s-a răzgândit brusc. Între cei doi s-a iscat un conflict, iar bărbatul a scos un cuţit şi a înjunghiat-o pe femeie.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au precizat că bărbatul în vârstă de 40 de ani s-a prezentat, luni, împreună cu soţia sa de 30 de ani, dar şi cu un vecin, la sediul Primăriei Belceşti pentru a demara formalităţile în cazul divorţului amiabil.

După ce au ajuns în holul instituţiei, bărbatul s-a răzgândit şi nu a mai dorit să depună actele, apoi a ieşit cu soţia sa în curtea primăriei.

În timpul discuţiilor dintre cei doi, soţul a scos un cuţit şi un spray iritant-lacrimogen cu care şi-a atacat soţia şi pe vecinul lor.

”Victima a încercat să se refugieze în sediul primăriei, dar a fost ajunsă din urmă de soţul ei, care i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit în zone vitale ale corpului, până la intervenţia vecinului care a reuşit să-l îndepărteze pe agresor. Victima a fost transportată la un spital din Iaşi, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare, în timp ce agresorul a fost prins şi se află în custodia lucrătorilor de poliţie din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Agresorul este audiat de procurori.

Femeia a fost adusă la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi cu elicopterul SMURD, iar medicii afirmă că ea va fi supusă unei intervenţii chirurgicale.

Femeia are plăgi tăiate la nivelul braţului drept, dar şi în zona abdomenului şi toracelui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.