Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorul Alfred Savu, pus sub acuzare într-un nou dosar

Procurorul Alfred Savu, audiat, astăzi, la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, ar fi fost pus sub acuzare într-un nou dosar, scrie presa.

Citește și: Dan Andronic, anunț INCENDIAR după audierea lui Ion Cristoiu în dosarul lui Kovesi: Mai sunt filmulețe și fotografii, dar peste Ocean

"Se pare ca Savu este pus sub acuzare intr-un nou dosar penal, care cu siguranta ii da fiori reci atat lui cat si colegilor de la "Haules" care l-au ajutat in instrumentarea cauzei. Acuzatiile au la baza savarsirea unor fapte deosebit de grave, Alfred Savu fiind cel care a falsificat probele si rechizitoriul din dosarul deputatei Andreea Cosma.

Potrivit surselor noastre, exista mai multe persoane-cheie care au confirmat ca Andreea Cosma a fost santajata de procurorul Alfred Savu. Acesti martori sustin ca au asistat si cunosc detalii despre cum Savu a facut presiuni asupra deputatei Cosma si a folosit santajul ca metoda de a o constrange sa depuna denunturi impotriva lui Liviu Tudose, fostul procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti. Pentru ca a refuzat sa "coopereze", Andreea Cosma s-a trezit cu un dosar deschis de Alfred Savu in baza unor probe false si a unui rechizitoriu mincinos", scrie  PH online.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.