Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorul care anchetează incendiul de la Institutul 'Matei Balș': 'Nu pot să îmi explic chestiunea asta'

Tudor Ionescu, Facebook
incendiu matei balș

Cinci pacienți cu COVID-19 au ars de vii, vineri dimineața, în saloanele Institutului ”Matei Blaș”, după ce un incendiu a afectat parterul unui pavilion. Procurorii au deschis o anchetă pentru a stabili vinovații și au făcut deja primele audieri, două asistente și două infirmiere, aflate în tură la ora exploziei.

Alexandru Anghel, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, a declarat, vineri seara, că nu își poate explica cum salvatorii nu au putut să vadă un cadavru, după ce depistaseră 3 corpuri carbonizate.

Citește și: Dezvăluire: Adrian Streinu-Cercel și Alexandru Rafila, abonați la banii gigantului Pfizer

”Vor avea loc necropsiile. Avem și specialiștii de la INSEMEX Petroșani. Cercetarea la fața locului trebuie să fie una minuțioasă, nu se poate termina azi. Mâine reluăm tot, cu specialiștii de la INSEMEX. Se pare că au fost două explozii ale unor tuburi de oxigen. Au fost ridicate imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă.

Nu noi am fost primii care am ajuns la fața locului și am descoperit cadavrul, ci ISU. Nu pot să îmi explic chestiunea asta. Nu pot să confirm dacă a fost vreo aerotermă, că nu am urmărit asta. Au fost ridicate documente, urmează să fie analizate.

Citește și: Daniel Suciu, deputat PSD: ‘Noi credeam că domnul Tătaru este un exemplu de ‘aşa nu’, dar se pare că domnul Voiculescu îl întrece cu brio chiar și pe domnul Tătaru’

Nu pot spune dacă au autorizație ISU. Nu pot să spun ce ne-au relatat infirmierele și asistentele audiate. Cercetarea la fața locului va dura cel puțin câteva zile. Nu excludem nicio variantă.”, a precizat Alexandru Anghel, Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.