Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorul general interimar face precizări despre cazul lui Kovesi: 'Inițial a fost hărțuire'

kovesi mediafax2

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a precizat joi că dosarul privind hărţuirea procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a fost declinat către DIICOT, fiind de competenţa acestui parchet, şi că iniţial erau vizate două persoane.

"Noi am preluat cauza de la un parchet de pe lângă o judecătorie, am făcut cercetări iniţial sub aspectul infracţiunii de hărţuire, dar pe parcursul cercetărilor au rezultat indicii cu privire la săvârşirea unei infracţiuni a cărei competenţă de soluţionare este DIICOT, fapt pentru care am declinat competenţa de soluţionare a cauzei către DIICOT. În dosarul iniţial erau vizate două persoane", a spus Licu la ieşirea de la CSM.

Citește și: O profesoară de geografie din Iași, prinsă de un elev când făcea videochat / IMAGINI 18+

Procurorii DIICOT au cerut joi Tribunalului Bucureşti emiterea unui mandat de arestare în lipsă pe numele unui al treilea israelian implicat în dosarul de hărţuire a procurorului şef al DNA.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba de Yossi Barkshtein, care a reuşit să părăsească teritoriul României imediat după ce procurorii i-au reţinut pe cei doi angajaţi de la Black Cube - Ron Weiner şi David Geclowicz.

Citește și: Apucături de profesoară: Și-a ridicat bluza în clasă și a început să danseze, iar elevii să o filmeze / VIDEO

Cererea a fost depusă la tribunal la începutul acestei săptămâni, însă judecătorii vor lua în discuţie solicitarea la sfârşitul lunii mai, deoarece procedura de citare în străinătate durează cel puţin 40 de zile.

Ron Weiner şi David Geclowicz au fost arestaţi preventiv pentru 20 de zile, în urma unei decizii luate marţi de Curtea de Apel Bucureşti.

Citește și: VIDEO CRITICI dure cu bătaie la Iohannis și Mihalache de la varful PNL

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.