Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorul general nu intenţionează să numească un procurorul special în ancheta care îl vizează pe Hunter Biden

Bloomberg
Hunter Biden Joe Biden

Procurorul general al Statelor Unite, William Barr, a afirmat luni că nu intenţionează să numească un procuror special pentru a-l ancheta pe Hunter Biden, fiul preşedintelui ales Joe Biden, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Barr, care urmează să plece din funcţie în această săptămână, a mai spus că nu va numi un procuror special pentru a investiga acuzaţii nefondate de fraudă electorală.

Hunter Biden a dezvăluit recent că Biroul procurorului federal din Delaware desfăşoară o anchetă în privinţa taxelor sale.

Citește și: Lumea executorilor abuzivi ZGUDUITĂ de DNA - Doi executori vor răspunde în fața judecătorilor pentru propriri ABUZIVE și spălare de bani

Ancheta vizându-l pe Hunter Biden 'este gestionată în mod responsabil şi profesionist în prezent în cadrul Departamentului', a declarat Barr într-o conferinţă de presă.

El a mai afirmat că nu vede 'nicio bază' pentru ca guvernul Statelor Unite să confişte maşini de vot folosite în alegerile prezidenţiale din acest an.

Săptămâna trecută, într-un interviu pentru Reuters, succesorul lui Barr, procurorul general adjunct Jeffrey Posen, a refuzat să indice dacă va desemna un procuror special pentru ancheta care îl vizează pe Hunter Biden sau în privinţa alegerilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.