Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorul Oana Schmidt-Hăineală execută silit Parchetul General

vocea.biz
oana schmidt-haineala

Procurorul Oana Schmidt-Hăineală, până recent delegată în funcţia de procuror-şef adjunct al DIICOT, execută siliat Parchetul General. Acţiunea în instanţă a fostului preşedinte CSM a venit la o zi după ce Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a refuzat să îi mai prelungească delegarea în funcţia de procuror-şef adjunct al DIICOT.

Oana Hăineală a introdus o acțiune la Tribunalul Bacău împotriva Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău și a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău. Obiectul procesului a fost „încuviințare executare silită”, iar procesul a fost înregistrat la dată de 19 decembrie 2019. Fix în ziua în care CSM i-a refuzat delegarea în funcție, notează juri.ro.

O zi mai târziu, pe 20 decembrie 2019, Tribunalul Bacău a admis acțiunea Oanei Hăineală de incuviinatre a executării silite. Cel mai probabil, procuroarea Oana Hăineală are de recuperat anumite drepturi bănești de la PÎCCJ, mai notează sursa citată.

Mînuta Tribunalului București din 20 decembrie 2019, în dosarul 19165/180/2019:

„Admite cererea de încuviințare a executării silite. Autorizează creditoarea să treacă la executarea silită a obligației cuprinse în titlul executoriu menționat. Cercetată în camera de consiliu. Fără cale de atac. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei, astăzi, 20.12.2019”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.