Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorul 'Portocală', pregătit de o confruntare cu familia Cosma. Ce a declarat la ieșirea de la Parchetul General

Inquam Photos / Liviu Florin Albei
mircea negulescu pg

Mircea Negulescu s-a prezentat, luni, la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ), pentru a ridica o copie a dosarului, afirmând că se apără singur, că nu are avocat şi că e pregătit de o eventuală confruntare cu familia Cosma.

"Am solicitat nişte copii, ca să mă pot apăra. Nu (mi-am angajat un avocat -n.r.). Mă apăr singur, da", a declarat Mircea Negulescu, la ieşirea de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ), conform Mediafax.

Întrebat dacă e pregătit de o confruntare cu familia Cosma, Mircea Negulescu a răspuns afirmativ. Totodată, solicitat să comenteze dacă ar avea emoţii să o vadă pe Andreea Cosma, procurorul a răspuns : "Nu. De ce să am?".

Inundațiile au făcut prăpăd în România! Premierul Dăncilă a strigat 'adunarea' și merge în zonele afectate de viituri

Secţia pentru procurori în materie disciplinară a CSM a suspendat judecata acţiunilor disciplinare ale Inspecţiei Judiciare contra fostului şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea, şi a procurorilor Mircea Negulescu şi Alfred Savu până la soluţionarea dosarelor în care aceştia sunt implicaţi. Cercetările au fost demarate după ce fostul deputat Vlad Cosma a prezentat public mai multe înregistrări cu cei doi magistrați, acuzându-i că au falsificat probe și că au constrâns martori să dea diferite declarații. Parchetul General a anunţat că fostul şef DNA Ploieşti Lucian Onea și Mircea Negulescu sunt cercetați penal sub acuzația de participație improprie, sub forma complicității, la săvârșirea infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.