Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Producătorii de alimente din Ungaria se extind în Ținutul Secuiesc

ungaria romania

Producătorii de alimente din Ungaria se extind în Ținutul secuiesc

Zece producători de alimente din Ungaria vor avea noi posibilităţi de a îşi vinde produsele în Transilvania, ca urmare a unei întâlniri de două zile cu cei mai importanţi furnizori şi distribuitori ai lanţurilor de vânzare a produselor alimentare din Ţinutul Secuiesc - se arată într-un comunicat al Agrármarketing Centrum Kft. (AMC - societate comercială nonprofit, coordonată de Ministerul ungar al Agriculturii - n.r.), remis vineri Agenţiei de Presă MTI citat de Rador.

În perioada 8-9 iunie, AMC şi Consulatul General al Ungariei din Miercurea Ciuc au organizat, la Miercurea Ciuc şi Sfântu Gheorghe, o serie de întâlniri de afaceri, cu scopul de a extinde în această regiune oferta produselor alimentare din Ungaria.

În alegerea locului desfăşurării întâlnirilor a contat şi faptul că Primăria Miercurea Ciuc intenţionează realizarea unui parc industrial pe o suprafaţă de 92 de hectare, unde se doreşte atragerea şi a unor antreprenori din domeniul industriei alimentare.

Participanţii la această manifestare au fost informaţi despre Programul Hungarian Food Business, iar producătorii sosiţi din Ungaria le-au prezentat furnizorilor lanţurilor comerciale din Ţinutul Secuiesc diferite produse alimentare, ca de exemplu dulceţuri, vinuri, paste făinoase, siropuri din fructe şi băuturi răcoritoare. Totodată, a fost prezentat catalogul digital Hungarian Food Business Catalogue, în care sunt prezentate aproximativ două mii de produse alimentare din Ungaria - se mai precizează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.