Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Producătorii seriei vor să îl convingă pe Daniel Craig să joace într-un al şaselea film

james bond

Producătorii celebrei francize "James Bond" speră că actorul britanic Daniel Craig va accepta să reia rolul agentului 007 şi într-un al şaselea film al seriei, potrivit bfmtv.com.

Într-un interviu pentru publicaţia săptămânală Journal Du Dimanche, Barbara Broccoli și Michael G. Wilson, producătorii francizei, au spus că speră să îl convingă pe Daniel Craig să nu părăsească franciza. "Sper sincer că își va relua rolul pentru o a șasea aventură", a declarat Barbara Broccoli.

Ultimul film în care Daniel Craig va apărea ca James Bond este regizat de americanul Cary Fukunaga și programat pentru lansare în aprilie 2020.

Craig a declarat, săptămâna trecută, că vrea să părăsească franciza. "Acesta va fi ultimul meu film Bond, cred", a declarat acesta pentru platforma Entertainment Tonight. "Cred că am făcut suficient. Oamenii se vor fi săturat de mine. Altcineva ar trebui să se ocupe de acest rol", a spus Daniel Craig.

Deşi personajul este la origine britanic, Barbara Broccoli a precizat că "ar fi putut să îşi imagineze un Bond european, dar, cu acest Brexit teribil, a devenit imposibil!".

În ceea ce priveşte succesorul lui Daniel Craig, aceasta a declarat: "Trebuie să avem mintea deschisă pentru viitor. Însă, pentru moment, avem cel mai bun James Bond posibil".

Săptămâna trecută au fost dezvăluite noi informaţii despre lungmetrajul "James Bond 25", al cărui titlu, însă, nu este deocamdată cunoscut.

Astfel, actorul Rami Malek, premiat cu Oscar pentru rolul din filmul "Bohemian Rhapsody", a fost confirmat în rolul negativ. În distribuție au mai fost confirmați Ralph Fiennes și Ben Whishaw, care își vor relua rolurile M și Q, Naomie Harris, ca Moneypenny, Lea Seydoux, ca Madeleine Swann, personaj care a apărut în lungmetrajul lansat în 2015 "Spectre". Din distribuție mai fac parte starul filmului "Captain Marvel" Lashana Lynch, Billy Magnussen, Ana de Armas, Dali Benssalah și David Dencik.

Întrebată despre scenariul noului film, producătoarea Barbara Broccoli a declarat: "Bond nu este activ în serviciile secrete la începutul filmului. Se distrează în Jamaica. Își începe călătoria aici. Am construit această casă extraordinară pentru el. Avem o aventură pe cinste pentru domnul Bond, dar niciun titlu, din nefericire".

Printre scenariștii filmului se numără Phoebe Waller-Bridge - care a lucrat și la primul sezon al serialului "Killing Eve" și care este abia a doua femeie ce se ocupă de scenariul unui film Bond din istorie, după Johanna Harwood ("Dr No" și "From Russia With Love"). La scenariul filmului au mai lucrat Neal Purvis, Robert Wade și Scott Z Burns.

Precedentele două filme au fost regizate de Sam Mendes și au avut cele mai mari încasări din toată franciza: "Skyfall" a generat 1,1 miliarde de dolari la nivel global, iar "Spectre" - 880,7 milioane de dolari.

În "Spectre", actorul britanic Daniel Craig a interpretat pentru a patra oară rolul agentului 007, după ce a jucat anterior în filmele "Casino Royale" (2006), "007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace" (2008) şi "007: Coordonata Skyfall/ Skyfall" (2012).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.